DogIsland kutyasuli
Jelentkezzen tanfolyamainkra!

Kutyaiskola Budapesten

Amennyiben azt szeretnénk, hogy kutyánk megfelelően tudjon viselkedni, s mindezt játékos keretek között sajátítsa el, érdemes ellátogatnunk egy kutyaiskolába. Ez egy olyan hely, ahol ezt mind a kutyának, mind pedig Önnek segítenek megtanítani, hogy a kutya és a gazda később is önfeledten játszhasson együtt.

Tekintse meg induló tanfolyamainkat »

A kutyaiskola Budapesten várja mindazon gazdákat, akik szeretnének kis kedvencükkel együtt olyan feladatokat végezni, melyekben mindketten kedvüket és örömüket lelhetik. A szófogadás mellett még számos olyan trükköt taníthat meg neki, melyeket ő maga is élvezni fog. A kutyaiskola olyan remek lehetőséget biztosít az ember legjobb barátja számára, melynek révén megtanulja, hogyan kell szófogadóvá válni, ám így is belefeledkezhet a játék örömeibe.

Színvonalas kutyaiskola Pest megyében
Színvonalas kutyaiskola Pest megyében

Kutyaiskolánk fontos céljának tartja, hogy Budaörs, Törökbálint, illetve a dél-budai, azaz a XXII. és a XI. kerületéhez tartozó, valamint Diósd és Érd területén lakó kutyák és gazdák számára a kutyás képzéseket magas színvonalon biztosítsa minden szinten. Ennek köszönhetően megvalósíthatóvá válik, hogy a kutya oly módon váljon jól nevelt, akárhol szabadjára engedhető ebbé, hogy mindezt önfeledt mókázás közben tanulja meg. Emellett kiemelkedően fontosnak tartjuk még azt is, hogy a kutytartással kapcsolatosan felmerülő problémákat, akár egyénre szabottan, akár csoportosan is, megbeszéljük. Házi kedvence számára már kicsi korától egészen idős koráig tudunk magas színvonalú foglalatosságokat biztosítani.

A kutyákkal történő foglalkozásra már szabadidős tevékenységként, hobbiként tekintők részére is tudunk lehetőségéket nyújtani. Klubunkban azokat a gazdákat is szívesen látjuk, akik a kutyás sportokat kedvelik, mint például az Ő-V, azaz az Őrző-Védő képzést, az agilityt, a frisbeet, a mantrailinget, a nyomkövetést vagy az obedience-t. De lehetősége van nálunk a K99 vizsgára is felkészülni kedvencével. Sőt, azok is bátran ellátogatnak hozzánk, akik egy szabad futkosás erejéig kapcsolódnának be a programunkba, hiszen felügyelt kutyafuttatóval is rendelkezünk. Mindezek mellett pedig igénybe vehető még a kutyás panzió és a kutyataxi, de lehetősége nyílik minőségi kutyatápot is vásárolni.

A budapesti kutyaiskola teret enged a játéknak is, egybekötve különféle tanulási feladatokkal. Az sem jelent problémát, ha kutyája egyelőre még nem járt kutyaiskolába, hiszen a Budapesten tartott alapszintű képzéseinknek köszönhetően gyorsan és könnyedén bekapcsolódhat a játékos képzésbe, és a rengeteg hasznos foglalatosság jóvoltából levezetheti energiáját gazdájával együtt. Az alapszintű képzést követően a budapesti kutyaiskolában lehetősége lesz később is ellátogatni a következő, azaz a közép és emelt szintű képzéseink keretében, hogy folytathassák a játékos tanulást.

A honlapunkra látogatók a rendszeresen megjelenő cikkekben a kutyás képzéssel és más hasznos dolgokkal kapcsolatban is olvashatnak írásokat.

Jelentkezzen tanfolyamainkra!

+36 70 296 0300
+36 30 815 5750
dogisland.kutyasuli@gmail.com

Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában

2045 Törökbálint, Raktárváros út 2. alatt van (Depóval szemközti Tüzép telep felső része). Bejárat közvetlenül a Raktárvárosi út és a Pannon út sarkán lévő körforgalom előtt. Budapestről is csak 5 perc autóval, de BKK-val is megközelíthető.
(Törökbálint, Depo megálló 140,172 busz)
GPS: N+47.4391532,E+18.9345099

E-mail:

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!
Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában


2015-2020. · © dogisland.hu · Minden jog fenntartva!