DogIsland kutyasuli
Jelentkezzen tanfolyamainkra!

Kutyapanzió

Sokan kérdeztétek, hogy nincs-e lehetőség arra, hogy amíg nyaraltok, pihentek elhelyezzétek nálunk kutyusotokat.

Örömmel jelentjük, hogy 2017. február 01-től megnyitotta kapuit a Mottel DogHotel, ahol biztonságban tudhatjátok szőrös kis barátaitokat.

Kutyapanzió

A panziót Törökbálinton a Mottel és Mottel Bt. üzemelteti, de a mi oktatóink felügyelik a kutyákat családi környezetben. Minden négylábút tágas, széltől és esőtől védett, kényelmes kenelek várják ahol a pihenő idejüket tölthetik. Napi szintű foglalkozásban, sok játékban lesz részük és a kutyafutinkat is meglátogathatják.

A kistestű kutyusoknak is biztosítanak kényelmes helyet benti tartással, ahol a családdal együtt a házban vendégeskedhetnek, amíg a gazdi megérkezik.

A Mottel DogHotel szolgáltatásai között kutyanapközit is találtok, amit azoknak ajánlunk, akik munkaidejük alatt is szeretnék biztonságban tudni kis barátaikat. A napközi azoknak is segítséget nyújthat, akik valamilyen okból nem tudják lefárasztani kutyusaikat, vagy nem tudnak eleget foglalkoni velük egy bizonyos időszakban.

A napköziben a kutyusokat hétfőtől vasárnapig reggel 7 órától 9 óráig adhatjátok be és este 17 órától 19 óráig hozhatjátok el előzetes egyeztetés alapján.

Honlapunkon és a +36304718101 -es telefonszámon lehetőségetek van jelentkezni, és egyeztetni a panzió vezetőivel. További információt a Facebook oldalukon találtok:

Jelentkezés panzióra/napközire »

Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában

2045 Törökbálint, Raktárváros út 2. alatt van (Depóval szemközti Tüzép telep felső része). Bejárat közvetlenül a Ratárvárosi út és a Pannon út sarkán lévő körforgalom előtt. Budapestről is csak 5 perc autóval, de BKK-val is megközelíthető.
(Törökbálint, Depo megálló 140,172 busz)
GPS: N+47.4391532,E+18.9345099

E-mail:

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!
2015. · © dogisland.hu · Minden jog fenntartva!