DogIsland kutyasuli
Jelentkezzen tanfolyamainkra!

Kutyás sportok

Ma már a legtöbb városban a kutyás oktatások több fajtája elérhető az érdeklődők számára. Így ha Te is szeretnéd kihozni kutyádból a maximumot, esetleg versenyekre is szeretnéd vinni, akkor keress minket bizalommal. A legnépszerűbb kutyás oktatások közül kiemelhető az agility, a mantrailing, a nyomkövetés, az őrző-védő munka és még sorolhatnánk.

Kutyás Klub

Az alap- és középszintű tanfolyamok elvégzése után a gazdáknak lehetőségük van a klub fogalakozáson részt venni, ahol engedelmes és ügyességi feladatokkal emeljük magasabb szintre a kutyák és a gazdák közötti kapcsolatot. Lehetőséget biztosítunk K99 vizsgákra való felkészülésre és természetesen az általunk szervezett vizsgákon biztosítjuk a részvételi lehetőséget. A célunk az, hogy a kutyák mellett a gazdák is jól érezzék magukat, és a kutyánkkal való foglalkozás a lehető több örömet és jókedvet okozzon, ezért az órán zene szól.

Jelentkezés a klub foglalkozásra »

Klub

Agility

Az agility kutyás oktatás egy ismert szabadidős tevékenység. Angolul ügyességet, gyorsaságot jelent, mivel ez a sport gyors, ügyes és irányítható kutyákat igényel. Az agility sport hasonlít a lovassportból jól ismert díjugratásra, ugyanis annak mintájára jött létre. Ezen kutyás oktatás során a kutyáknak egy adott akadályokkal teli pályát adott idő alatt kell befutniuk, persze az akadályok nem egyenes irányban követik egymást. A sportág népszerűsége gyorsan nőtt, és nő még ma is, hiszen bár Angliából származik, hamar átlépte Nagy-Britannia határát, és előbb Franciaországban, majd egész Európában népszerű lett. Ezeken a versenyeken bármilyen fajtájú ebek, legyenek fajtatiszták vagy keverékek, részt vehetnek.

Jelentkezés az agility foglalkozásra »

Agility

Mantrailing

A mantrailing az angol nyelvből átvett kifejezés, ami más néven emberkeresést jelent. Ezen típusú oktatás gyakorlati haszna mellett remek sportolási lehetőséget is biztosít a kutyának és gazdának egyaránt. A mantrailing kitűnő lehetőség a kutya megfelelő testi és szellemi kifárasztására, felesleges energiáinak jótékony levezetésére a gazdával történő közös akció formájában. Az oktatás igen összetett, hiszen a kutya természetes ösztöneit jól kihasználó tevékenységről van szó. Fontos a tudatos és jól felépített tanítás, valamint a kutyába vetett bizalom, melynek legalább akkora szerepe van, mint az előző tényezőnek. Az edzéseket HKR Kiskutya Mentés Alapítvány tartja, az edzések teljes bevételét az alapítvány javára fordítják.

Jelentkezés a mantrailing foglalkozásra »

Mantrailing

Őrző-védő munka

Ezen kutyás oktatás célja, hogy engedelmes, vezényszóra parancsot végrehajtó, egyes munkakörökben pedig segítő kutyákat neveljen. Nagyon fontos a zsákmányszerző és védőösztön helyes arányban történő fejlesztése, mivel ellenkező esetben túlterhelt, ideges, esetleg nem kiegyensúlyozott kutyánk lesz. A segéd szerepe épp ezért itt kifejezetten fontos.

Jelentkezés az őrző-védő munka foglalkozásra »

Őrző-védő munka

Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában

2045 Törökbálint, Raktárváros út 2. alatt van (Depóval szemközti Tüzép telep felső része). Bejárat közvetlenül a Ratárvárosi út és a Pannon út sarkán lévő körforgalom előtt. Budapestről is csak 5 perc autóval, de BKK-val is megközelíthető.
(Törökbálint, Depo megálló 140,172 busz)
GPS: N+47.4391532,E+18.9345099

E-mail:

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!
2015. · © dogisland.hu · Minden jog fenntartva!