DogIsland kutyasuli
Jelentkezzen tanfolyamainkra!

Kutyás sportok

Ma már a legtöbb városban a kutyás oktatások több fajtája elérhető az érdeklődők számára. Így ha Te is szeretnéd kihozni kutyádból a maximumot, esetleg versenyekre is szeretnéd vinni, akkor keress minket bizalommal.

Kutyás Klub

Az alap- és középszintű tanfolyamok elvégzése után a gazdáknak lehetőségük van a klub fogalakozáson részt venni, ahol engedelmes és ügyességi feladatokkal emeljük magasabb szintre a kutyák és a gazdák közötti kapcsolatot. Lehetőséget biztosítunk K99 vizsgákra való felkészülésre és természetesen az általunk szervezett vizsgákon biztosítjuk a részvételi lehetőséget. A célunk az, hogy a kutyák mellett a gazdák is jól érezzék magukat, és a kutyánkkal való foglalkozás a lehető több örömet és jókedvet okozzon.

Jelentkezés a klub foglalkozásra »

Klub

Őrző-védő munka

Ezen kutyás oktatás célja, hogy engedelmes, vezényszóra parancsot végrehajtó, egyes munkakörökben pedig segítő kutyákat neveljen. Nagyon fontos a zsákmányszerző és védőösztön helyes arányban történő fejlesztése, mivel ellenkező esetben túlterhelt, ideges, esetleg nem kiegyensúlyozott kutyánk lesz. A segéd szerepe épp ezért itt kifejezetten fontos.

Jelentkezés az őrző-védő munka foglalkozásra »

Őrző-védő munka

Kezdő Kiscsoportos Kutyafitnesz

A foglalkozások különböző instabil és stabil eszközökön végzett gyakorlatokból, valamint különböző akadályokon végzett feladatsorokból állnak. Jogos a kérdés azonban, hogy vajon mire is jó ez a kutya-gazda kapcsolat erősítésén kívül?! Növeli a kutya koncentrációs és állóképességét. Fejleszti a mozgáskoordinációt és a testtudatosságot. Legnagyobb előnye azonban, hogy a fent említett módokon végzett torna, az ízületek megterhelése nélkül erősíti a kutya izomzatát, különösképpen a mélyizmokat. A mélyizmok és szalagok erősítése és nyújtása, stabilabb ízületeket eredményeznek, így komoly prevenciós szerepük lehet a sérülések elkerülésében, mind munka mind hobbi kutyák esetében. Minden órát bemelegítéssel fogunk kezdeni és levezető masszázzsal zárunk, melyek minden kutyás sporttevékenység elengedhetetlen elemei (kellene, hogy legyenek). Így ezek a gyakorlatok később bármely kutyás sport esetében alkalmazhatóak.

A tanfolyamra csak mozgásszervileg egészséges kutyákkal lehet jelentkezni! A mozgásszervileg érintett kutyák egyéni fizioterápiás kezelést igényelnek. Minden egyéb krónikus betegség esetén is előzetes egyeztetés szükséges.

Árak:
1 alkalom: 2500 forint
10 alkalmas bérlet: 20.000 forint
Minden érdeklődőt szeretettel várok. Jelentkezni emailben a biro.vivien23@gmail.com -os email címen vagy a 06704266238 as telefonszámon lehet.

Kutyafitnesz

Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában

2045 Törökbálint, Raktárváros út 2. alatt van (Depóval szemközti Tüzép telep felső része). Bejárat közvetlenül a Raktárvárosi út és a Pannon út sarkán lévő körforgalom előtt. Budapestről is csak 5 perc autóval, de BKK-val is megközelíthető.
(Törökbálint, Depo megálló 140,172 busz)
GPS: N+47.4391532,E+18.9345099

E-mail:

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!
Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában


2015-2020. · © dogisland.hu · Minden jog fenntartva!