DogIsland kutyasuli
Jelentkezzen tanfolyamainkra!

Kutyás sportok

Ma már a legtöbb városban a kutyás oktatások több fajtája elérhető az érdeklődők számára. Így ha Te is szeretnéd kihozni kutyádból a maximumot, esetleg versenyekre is szeretnéd vinni, akkor keress minket bizalommal.

Kutyás Klub

Az alap- és középszintű tanfolyamok elvégzése után a gazdáknak lehetőségük van a klub fogalakozáson részt venni, ahol engedelmes és ügyességi feladatokkal emeljük magasabb szintre a kutyák és a gazdák közötti kapcsolatot. Lehetőséget biztosítunk K99 vizsgákra való felkészülésre és természetesen az általunk szervezett vizsgákon biztosítjuk a részvételi lehetőséget. A célunk az, hogy a kutyák mellett a gazdák is jól érezzék magukat, és a kutyánkkal való foglalkozás a lehető több örömet és jókedvet okozzon.

Jelentkezés a klub foglalkozásra »

Klub

Őrző-védő munka

Ezen kutyás oktatás célja, hogy engedelmes, vezényszóra parancsot végrehajtó, egyes munkakörökben pedig segítő kutyákat neveljen. Nagyon fontos a zsákmányszerző és védőösztön helyes arányban történő fejlesztése, mivel ellenkező esetben túlterhelt, ideges, esetleg nem kiegyensúlyozott kutyánk lesz. A segéd szerepe épp ezért itt kifejezetten fontos.

Jelentkezés az őrző-védő munka foglalkozásra »

Őrző-védő munka

Elérhetőség

Tóth Ancsa 06-70-296-0300

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kutyaiskolánk
Törökbálint és Budaörs határában

2045 Törökbálint, Raktárváros út 2. alatt van (Depóval szemközti Tüzép telep felső része). Bejárat közvetlenül a Raktárvárosi út és a Pannon út sarkán lévő körforgalom előtt. Budapestről is csak 5 perc autóval, de BKK-val is megközelíthető.
(Törökbálint, Depo megálló 140,172 busz)
GPS: N+47.4391532,E+18.9345099

E-mail:

dogisland.kutyasuli@gmail.com

Kövess minket a Facebookon!

2015-2020. · © dogisland.hu · Minden jog fenntartva!